La nostra proposta


 

El moviment és la clau per construir el futur. Cada vegada que un client posa en marxa el seu vehicle, es posen en marxa moltes coses, il·lusions, projectes, empreses... Darrere de cada un d'aquests somnis, sempre hi ha un agremiat.

El nostre propòsit -el que fem- és ser el múscul col·lectiu que acompanya i dona suport a les empreses que ofereixen solucions de mobilitat als seus clients (particulars, empreses i altres entitats), agrupant-les, per garantir la qualitat i servei al seu client.

Per això, el Gremi defensa i promociona els seus interessos allà on sigui necessari (davant l'opinió pública, les Administracions o els seus proveïdors, entre d'altres), per assegurar una experiència satisfactòria dels clients de cada un dels nostres agremiats.

També contribuïm al desenvolupament de les empreses agremiades, actuant com a accelerador en el procés d'adaptació dels seus models de negoci, per fer front a un entorn canviant. El Gremi del Motor desenvolupa el seu propòsit directament o indirectament, integrant-se amb entitats amb interessos afins.

2017 Gremi del Motor de Barcelona i província

c/ Gran de Gràcia nº 69 E/sol. 08012 Barcelona

Tel: 93.415.06.95 - Fax: 93.415.19.76